Bliv medlem

- og få et fuldt spil til en normalpris på 99 kr. GRATIS!

Når du bliver medlem af GameSector får du med det samme mulighed for at downloade den komplette udgave af det populære Bengal 2 spil, som normalt koster 99 kroner.

Timevis af underholdning til alle medlemmer!
Placer, sigt og kast ens farvede bold på den slangelignende kæde for at ødelægge dens stykker og forhindre den i at bevæge sig fremad. Oplev udfordrende underholdning og vanedannende spil mens du banker og eksploderer kæden i et uforglemmeligt eksotisk eventyr! Vær altid forsigtig! Du skal være hurtig! Boldene kan rulle baglæns, gå hurtige eller langsommere og nogen gange forvandle sig til bonusbolde! Hold øje med den slangelignende kæde – den kan ændre sig når du mindst af alt forventer det!

   

Læs anmeldelsen af Bengal 2 Game of Gods på Familiespil her:  www.familiespil.dk/bengal-2-game-of-gods

 

Ekstra godter i pakken!
Sammen med spillet får du også et andet spil, som du kan prøve i 1 time. Nemlig ’Cate West – The Velvet Keys’.

     

I det her spil skal du hjælpe den anerkendte forfatter, Cate West, med at finde en farlig morder i dette spændende søg-og-find eventyr! Cate finder Wesley i Damasca, hvor hun opdager et mysterium… et lig der aldrig rådner. Når flere lig dukker op, må hun nu bruge de gådefulde Fløjlsnøgler til at afsløre de skjulte hemmeligheder bag disse mord.

Læs anmeldelsen af Cate West - The Velvet Keys på Familiespil her: www.familiespil.dk/cate-west-the-velvet-keys

Klik her for at registrere din brugerkonto nu!

Om anmelderen