Score: 7

Anmeldelsen dækker:

Udvikler(e):
Udgiver(e):
PEGI 18+PEGI Bad LanguagePEGI ViolencePEGI Online
Køb Call of Duty: Black Ops III – Eclipse DLC hos vore partnere:
 

Det er ikke SÅ længe siden, vi kiggede på Call of Duty-udvidelse sidst, men uanset så er Eclipse klar til download i onlinebutikkerne nu. Ganske som sidst er der tale om fire baner at spille deatch matches og hvad man nu kan finde på på samt et nyt zombie-område.

Verge
Først siger vi hej til en gammel kending. Verge er et remake af Bonzai fra World at War. Jeg kunne helt ærligt ikke genkende den som remake, men banerne fra de forskellige spil har også længe flydt sammen til én stor Call of Duty-masse for mig. Men det er naturligvis en bane, der fungerer, når de har gravet så gammel en bane frem. Man skal forestille sig to stammer, der slås om et vandhul imellem sig, og så med en meget flot grafisk udførelse med kraftige farver.

Spire
Spire falder lidt udenfor i forhold til de andre baner rent visuelt. Det hænger nok sammen med, at det er en svævende (!) lufthavn, der ligner nogle af de hvideste, mest sterile Star Wars-miljøer fra de digitale prequels. Det gør den ikke til nogen dårlig bane. Tværtimod er det rart med en god, simpel en af slagsen.

Knockout
Knockout er en af de baner, der egentlig er for nydelig til at lege krig på. Temaet er en japansk stillehavsø, og kirsebærtræerne blomstrer smukt, mens man kan betragte de omkringliggende øer og fuglelivet. Hvis man gør det, bliver man dog nok hurtigt skudt ned, for det er en lille, kompakt bane, der typisk spilles med højt tempo. Inden døre er der sågar et diskorum, hvor man kan få det bedste ud ad sin shotgun.

Rift
Rift er en mere symmetrisk bane og relativt flad bane. Det kunne vi godt lide i de gode, gamle Halo-dage, men måske virker det ikke helt så godt i det mest moderne Call of Duty med jetpacks osv. Man kommer ikke til at spille den ret ofte, for der bliver sjældent stemt på den. Ganske som de andre baner er den rigtig flot.

Apropos det med at stemme på hvilken bane, man ønsker at spille, så skal det nævnes, at den specifikke Eclipse-playlist ret hurtigt blev dårligt besøgt. Der er langt flere, der sidder og spiller Nuketown for gud ved hvilken gang.

Zetsubou No Shima - zombie
Zombieturen går i denne omgang til en fiktiv (heldigvis) stillehavsø, der visuelt skiller sig en del ud fra de normale zombiemiljøer. Der er en del krat og lianer i stedet for mange af de bygninger, man normalt kæmper i og omkring, så alene det giver noget variation. Ellers er det zombie, som man kender det, bortset fra en ny plant-et-træ-gimmick. Og bare rolig: Man kan stadig sømme brædder op i junglen.

Er Eclipse så værd at købe? Svaret ja, hvis du spiller spillet. Så vil man jo typisk gerne følge med og have noget afveksling. Omvendt er det nok ikke lige DEN her expansion, der vil tiltrække nye kunder til biksen. Men det er reelt set heller ikke sådanne, den er designet til. Eclipse er solid fanservice, og vi giver den næsten samme karakter som det spil, den hører under.

Om Lasse Winther Wehner

Lasse Winther Wehner har været anmelder på Gamesector.dk siden 2003 og indholdsredaktør fra 2005. Han anmelder fortrinsvis spil til Xbox 360 og Xbox One - især shooter-genren og vestlige rollespil. Da Lasse har været gamer siden Game & Watch/bipbip-spillene gjorde deres indtog i firserne, ynder han at smide en historisk anekdote ind i sine anmeldelser, når han kan komme af sted med det.