Score: 8
Udkommer til:
Anmeldelsen dækker:

Udvikler(e):
Udgiver(e):
PEGI 12+PEGI Bad LanguagePEGI ViolencePEGI Online
PositivtNegativt
Flot grafik
Rigtig mange detaljer i grafikken der er løst
Stor verden at udforske
Ret godt gameplay
Spillet er det samme
Nyt talentsystem er lidt forvirrende
Køb World of Warcraft Mist of Pandaria hos vore partnere:
 

Den nye World of Warcraft-udvidelse ”Mist of Pandaria” har nu ramt butikkerne, os nørder og alle andre, der er interesserede i pandaer, level 90 og computerspil. Og at dømme efter, hvor meget hype denne udvidelse har fået, så er det en hel del, der er blevet rigtigt hårdt ramt.

Mist of Pandaria er faktisk ret godt. Jeg blev reelt overrasket, for jeg havde ikke forventet, at spillet faktisk flød, og at man reelt følte, at man kom godt i gang med at level'e, mens man havde det sjovt. At spillet flyder bedre, har tydeligt været et fokus, som Blizzard har lagt vægt på. Det er således ikke blot sjovt, men det går også helt naturligt, at man lige tager en quest eller to mere.

Panda-racen, der er det store nye tiltag i udvidelsen, virker også sjov. Meget harmonisk og faktisk ret interessant i sit gameplay. De første quests var sjove, og vi sad lidt og grinte i skægget over dem. Men det er også interessant, at det først er på level 12, at man vælger, om man vil være horde eller alliance med sin nye Panda. Jeg har ikke haft mulighed for at spille panda-racen så meget endnu, da level 90-grinding, heroic grinding og de nye battlegrounds har haft en større interesse hos den stakkels anmelder, der ikke har sovet så meget siden udgivelsen.

De nye instances og raids fungerer generelt også godt. Jeg har endnu ikke oplevet noget ved udvidelsen, der har gjort mig dybt skuffet, men det kan være, det kommer. I mine øjne har World of Warcraft med de sidste par udvidelser nemlig kun formået at holde spilleren interesseret i et par måneders tid, hvorefter interessen så småt daler.

Det forventer jeg et eller andet sted også sker med Mist of Pandaria, men jeg har indtil nu haft det ret sjovt med at opleve de nye ting, udvidelsen byder på. Og jeg anbefaler det faktisk til folk, der ikke kun tidligere har spillet World of Warcraft, men også nye folk, der endnu ikke har kastet sig ind i kampen.

Så anbefales kan det. Alt du skal er at logge ind, downloade den lidt heftige patch og så ellers gå i gang med at nakke pandaernes fjender, opleve nye kontinenter og tage på nye oplevelser med dine venner online.

Gamesector Anbefaler

Om Kristian Jessen