Score: 2
Udkommer til:
Anmeldelsen dækker:

Udvikler(e):
Udgiver(e):
PEGI 12+PEGI SexPEGI Violence

OK, vi indrømmer det blankt. Vi har efterhånden mistet kontrollen over hvor mange udvidelser og ekstrapakker der efterhånden er dukket op til Sims 2 og vi er ikke engang sikre på om den lange række at Sims 2 titler på reolen er komplet. Lad os derfor nøjes med at konstatere at vi har kigget nærmere på ekstra pakke nummer ca. 754 til Sims 2.

Bægeret er fuldt

Et eller andet sted er det spild af tid og kræfter at skrive noget der minder om en anmeldelse af ”Sims 2: Kitchen & Bath Interior Design Stuff” ekstrapakken. Der er nemlig ikke ret meget at skrive hjem om. Som de andre ”stuff” pakker er der tale om en samling ting og sager der kan hældes ind i det allerede bugnende udvalg af ting og sager og dimser og dekorationer. Endnu engang er det blevet til præcis 60 nye ting til dit Sims 2 univers. Som det fremgår af titlen er det alle sammen ting til simmernes badeværelse eller køkken. 60 nye ting er måske endda en tilsnigelse i denne omgang, da en stor del af tingene blot er forskellige farvevarianter i tapet og klinker frem for at være ægte og unikke ”ting”.

Til forskel fra de rigtige udvidelsespakker, der bringer nye regler og funktioner ind i spillet, har det aldrig været den helt store ”ud af kroppen oplevelse” at installere en af ekstrapakkerne. Det har altid blot været et katalog af ting du kunne krydre dine simmeres dagligdag med. Men som regel har der været et tydeligt tema i hver ekstrapakke, fra julestads og bryllupstemaer til mode og subkulturer. Denne gang er der ikke et sådant tema, det er blot en mere eller mindre tilfældig bunke skrot og skrammel til køkken og bad. Ikke engang rent designmæssigt kan man tale om nogen form for sammenhæng i pakken der mere minder om en tur på loppemarkedet end en tur i Køkkenforum.

Bunden er nået
Har man betalt over 100 kroner for denne gang juks, så man uden tvivl sidde med en bitter smag i munden, for der er intet her der ikke kunne og burde have været udgivet over Sims 2’s gratis downloadservice i stedet for. Vi har før været kritiske overfor strategien med at udgive så mange tillægsprodukter til Sims 2 som tilfældet er og vi har været ekstra kritiske overfor de tyndbenede ekstrapakker. Men denne gang rammer Maxis og EA for alvor under lavmålet. Vi håber de skammer sig over at sende den slags indholdsløst juks på gaden til et spil der ellers hører til blandt de bedste overhovedet. Skam jer!

Stop farcen og kom med Sims 3, vi gider ikke det her mere!

Gamesector Frarder

Om Jesper Søtofte